• Voordelige prijzen
  • Gratis advies op maat
  • Uitsluitend A-merken
  • Eenvoudig geregeld

ATAG

ATAGATAG is een Nederlandse fabrikant van cv-ketels. ATAG hr-ketels behoren tot de energiezuinigste in hun soort en behalen een hoog rendement op verwarming. De combiketels van ATAG onderscheiden zich door hun onderhoudsvriendelijkheid en lage kosten gedurende de levensduur van de ketels.

Overzicht alle ATAG ketels

ATAG A-serie

CVketelvoordeel.nl voert de alom geprezen A-serie van ATAG. Met 6 hr-ketels in ons assortiment zit er een combiketel voor elk huishouden bij.

Naam

CW-waarde 

Liter/min. 

Vermogen 

Vanaf prijs 

Naar de shop

ATAG A203C  CW3 10,7 20 kW € 835,- Bekijk de cv-ketel
ATAG A203EC   CW3 12,2 17,7 kW € 1.067,-  Bekijk de cv-ketel 
ATAG A244C  CW4 13,9 21,2 kW € 951,- Bekijk de cv-ketel 
ATAG A244EC  CW4 14,3 21,2 kW € 1.115,- Bekijk de cv-ketel
ATAG A285C  CW5 16,4 28,2 kW € 1.130,- Bekijk de cv-ketel 
ATAG A285EC  CW5 17,8 28,2 kW € 1.315,- Bekijk de cv-ketel 

ATAG A-serie cv-ketelATAG cv-ketel

ATAG Nederland is in de Achterhoek gevestigd en maakt deel uit van de riston Thermo Group. Dit is een wereldwijd opererend bedrijf op het gebied van verwarming en warm water. Het moederbedrijf van ATAG Nederland is actief in meer dan 150 landen en verkocht inmiddels meer dan 7 miljoen cv-ketels. ATAG produceert betrouwbare cv-installaties, maar is tegelijkertijd zeer innovatief zodat hun verwarmingsketels hoog rendement hebben. 

ATAG One slimme thermostaat

Kies voor de slimme thermostaat ATAG One om de verwarming in huis te regelen. De thermostaat is via de app te bedienen en aan te sluiten op de gehele A-serie cv-ketels. Hiervoor is wel een BCU (adapter) nodig om de cv-ketel en thermostaat met elkaar te laten communiceren. Deze thermostaat + adapter is bij ons los te koop, of inclusief ATAG hr-ketel.

ATAG hr-ketel: Betrouwbaar, degelijk én vernieuwend

ATAG is vernieuwend qua techniek, prestaties en het design. In de cv-ketels die ATAG produceert draait alles om het gebruik van de roestvrijstalen warmtewisselaar. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd zeer hoog rendement.

Hierdoor kan ATAG voor iedere situatie een hr-ketel of combinatie van ketel en (zonne)boiler bieden die het beste werkt. Met de producten van ATAG weet je dat ze duurzaam, betrouwbaar en veilig zijn. Ze verhogen het comfort, zijn milieuvriendelijk en besparen energie. Omdat ATAG ook veel aandacht schenkt aan het design van de apparaten, misstaan ze in geen enkele ruimte.

Aanbod ATAG cv-ketels bekijken